Sider

torsdag den 15. maj 2014

Endnu en prinsesse er født...

Onsdag den 23. april 2014 kl. 15.02 kom endnu en prinsesse til verden :o) Så nu er der igen noget andet end det kreative der tager min opmærksomhed. Men dejligt er  det hlt sikkert med en lille ny tut, som er lige så fantastisk som hendes storesøster...

HER KOMMER ET BILLEDE AF MINDSTEPRINSESSEN

Men apropos kreativitet - så har den lille frøken sat gang i endnu en hobby. 
Da manden og jeg var ude at købe de sidste småting vi manglede til lillesøster, forelskede jeg mig i en hæklet elefant fra Sebra. <3 Men ak og ve jeg kunne ikke hækle og havde nok forsøgt mig med det 5.000 gange uden held. Så en torsdag morgen, efter at manden og Lærke var sendt afsted på henholdvis arbejde og børnehave fandt jeg hæklenålen og garn frem - NU SKULLE jeg lære at hækle! BASTA BUM! - og hold da nu helt op, hvad skete så?! Jeg kunne pludselig få maskerne til at blive på hæklenålen, og kunne følge med med hæklenålen, til videoerne på Drops.com. FANTASTISK!!!! 

Det gik faktisk så godt med at hækle, at jeg både fik lavet lapper og hæklet en rund lap, hvor der var brug forskellige masker - iiihh hvor blev jeg stolt af mig selv.

Så sidder du og vil lærer at hækle og bare ikke kan få det til at fungere, så giv endelig ikke op, lige pludselig kan du :) Brug eventuelt vejlednings videoerne på Drops, de er guld værd, meget fint og enkelt er det vist hvordan man gør.
 
Der vil senere komme billeder på siden af de små figuer og bamser som er hoppet af min hæklenål. Skal bare lige have redigeret billeder, så jeg ikke endnu engang ender med at min blog bliver låst fordi mine billeder har "spist" alt min plads :)

BILLEDER AF HÆKLEDE DYR OG FIGURER KOMMER:
DRAGE
ELEFANT ALA SEBRA
HELLO KITTY BAMSE
KYLLINGER
ENHJØRNING
MED FLERE

Fortsat god dag til jer alle


Ingen kommentarer:

Send en kommentar